emendo_de_dark.jpg

Nordhavn, Denmark

emendo Design & Engineering er et selvstændigt firma i emendo Group, der også består af emendo Consulting, emendo Implementation, emendo R&D og Blackbird.


Bliv en del af den gode historie

emendo betyder forbedringer, og det er essensen af vores idégrundlag. emendo Design & Engineering har fokus på realisering af nye produkter og udvikling af eksisterende og ny produktion i Pharma- og Medicoindustrien. Ved at kombinere teknisk projektledelse og de rigtige specialister styrker vi organisationer til at forene design og produktion, for derigennem sammen at kunne skabe den gode historie. 

Vil du være med til at skabe den gode historie, vil vi meget gerne høre fra dig, da vi har brug for en skarp Projektleder/Senior Konsulent.

Du har formentlig en baggrund som ingeniør med specialisering indenfor design, byggeri og validering af produktionsfaciliteter og/eller design og validering af produktionsudstyr, med nogle års erfaring, gerne inden for Pharma- og Medicoindustrien.

 

Yderligere har du

  • Interesse for at dyrke dit specialistområde og udforske relaterede discipliner
  • Gode kommunikationsevner i skrift og tale samt mestrer præsentationsteknik på et højt niveau
  • Gennemslagskraft og naturlig nysgerrighed som gør dig initiativrig
  • Organisatoriske evner som gør at du trives i en hverdag med forskellige udfordringer og projektopgaver

 

Som en del af emendo Design & Engineering skal du kunne se dig selv arbejde inden for mindst et af følgende arbejdsområder:

  Technical Project Management & Support

Technical Project Management & Support

  Product Design & Specification

Product Design & Specification

  Visualization, Prototyping & Testing

Visualization, Prototyping & Testing

  Design of Manufacturing Process

Design of Manufacturing Process

  Design of facilities

Design of facilities

  Procurement, validation & Maintenance

Procurement, validation & Maintenance

Alt efter din erfaring vil du komme til at arbejde sammen med en eller flere kollegaer fra emendo Group i et professionelt miljø med en uformel atmosfære og et stærkt fagligt og socialt sammenhold. Du vil få tilknyttet en mentor som sammen med dig, vil sørge for at du trives i dine projekter. Opgaverne vil variere fra projektsupport til selvstændige projekter af teknisk karakter. Du vil arbejde med opgaverne og din specialistviden i en Pharma/Medico kontekst. Dit ansvarsområde i projekterne vil blive afspejlet i den erfaring du har og opbygger hos emendo Design & Engineering.

Hvis det lyder som et job for dig, så send en ambitiøs ansøgning med CV samt evt. projektbeskrivelser eller anbefalinger til job_de@emendo.com, med beskrivelsen ”Projektleder/Senior Konsulent, København” i emnefeltet. Vi vil løbende gennemgang ansøgninger samt afholde samtaler.

Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Stephane Lagier på telefon +45 2130 5950 eller på sl@emendo.comemendo er drevet af troen på, at mennesker er den vigtigste drivkraft for udvikling og vækst. Skal en virksomhed skabe reelle forandringer, skal der arbejdes med organisationen, så medarbejderne selv forstår hvorfor forandring er nødvendig, og selv får kompetencerne til at gøre noget ved det. Se mere på www.emendo.com.