emendo Project Consulting Blue.png

Nordhavn, Denmark

emendo blev stiftet I 2006 og er en virksomhed i hastig vækst. Vi arbejder med spændende opgaver, hovedsageligt i store virksomheder i og uden for Danmark. emendo er drevet af troen på, at mennesker er den vigtigste drivkraft for udvikling og vækst. Skal en virksomhed skabe reelle forandringer, skal der arbejdes med organisationen, så medarbejderne selv forstår hvorfor forandring er nødvendig, og selv får kompetencerne til at gøre noget ved det.


Bliv en del af den gode historie

emendo betyder forbedringer, og det er essensen af vores idégrundlag. emendo Project Consulting fokuserer på projektledelse inden for blandt andet pharma- og medicoindustrien. Vi arbejder inden for de kendte certificeringer, men med fokus på Lean og Agile metoder. Kombinationen af metode og specialistviden er med til at styrke organisationens performance og derigennem sikre den gode fælles historie.

 

Er du vores nye stærke Project Director/VP/Partner, så hører vi meget gerne fra dig

Vi forestiller os at du med en ingeniørmæssig baggrund har 10+ års erfaring, som certificeret projektleder på Senior og PD-niveau inden for produktionsfaciliteter. Du er initiativrig og ønsker at være med til at udvikle projektledelse som fag og produkt, men samtidig med evne for at kunne løse isolerede og komplekse tekniske problemstillinger. Du har et stærkt og professionelt netværk i ind-og udland, som er med til hele tiden at holde dig opdateret.

Du kommer til at arbejde selvstændigt for en eller flere af vores kunder, men du vil også indgå, som leder i emendo Project Consulting i tæt samarbejde med den eksisterende VP. Vi arbejder ofte i bygherrens rolle i en ledende position, men kan operere på alle niveauer, når det kræves.

 

Yderligere har du:

  • Erfaring med GMP-projekter og lyst til at udvikle emendo Project Consulting på internationalt niveau

  • Nysgerrighed og interesse for din egen og andres konstante udvikling

  • Gode kommunikationsevner i skrift og tale, samt mestrer præsentationsteknik på et højt niveau på både dansk og engelsk

  • Organisatoriske evner, som gør at du kan begå dig i en hverdag med forskellige udfordringer, projektopgaver og samarbejdspartnere

     

emendo Project Consulting er en del af virksomhedsgruppen emendo Group, som også består af emendo Improvement, emendo Implementation, emendo Engineering, emendo R&D og Blackbird - Smart Data Collection.

 

Interesseret i stillingen?

Hvis det lyder som noget for dig, så send en ambitiøs ansøgning, der beskriver din profil, samt CV og eventuelle anbefalinger til job@emendo.com mrk. ”Project Director/VP/Partner – Project Consulting”. Vi vil løbende gennemgå ansøgninger samt afholde samtaler. Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Vice President for emendo Project Consulting, Thomas Toubro Hansen, på telefon +45 24 40 61 19.emendo er drevet af troen på, at mennesker er den vigtigste drivkraft for udvikling og vækst. Skal en virksomhed skabe reelle forandringer, skal der arbejdes med organisationen, så medarbejderne selv forstår hvorfor forandring er nødvendig, og selv får kompetencerne til at gøre noget ved det.