emendo_engineering.jpg

Nordhavn, Denmark

emendo Engineering er et selvstændigt firma i emendo Group, der også består af emendo Consulting, emendo Implementation, emendo R&D og Blackbird.


Bliv en del af den gode historie

emendo betyder forbedringer, og det er essensen af vores idégrundlag. emendo Engineering har fokus på udvikling af eksisterende og ny produktion i Pharma- og Medicoindustrien. Ved at kombinere teknisk projektledelse og de rigtige specialister, styrker vi organisationer til at forene projektering og eksekvering for derigennem at kunne skabe den gode historie sammen. 

Vil du være med til at skabe den gode historie, vil vi meget gerne høre fra dig, da vi har brug for en ny skarp kollega.

Du har formentlig en baggrund inden for pharma eller biomedicin, og vi ser meget gerne, at du har beskæftiget dig med dokumentkontrol, validering/kvalificering, ændringssager og/eller process support. Alternativt skal du kunne bruge dine kompetencer til at specialisere dig inden for disse områder. Det er et plus, hvis du minimum har nogle års erfaring - gerne inden for Pharma- og Medico industrien.
 

Yderligere har du

  • Praktisk tilgang til projektering og eksekvering

  • Interesse for at dyrke dit specialistområde samt udforske relaterede discipliner og dermed videreudvikle og udvide dit specialistområde

  • Gode kommunikationsevner i skrift og tale samt mestrer præsentationsteknik på et højt niveau

  • Gennemslagskraft og naturlig nysgerrighed, som gør dig initiativrig

  • Organisatoriske evner, som gør at du trives i en hverdag med forskellige udfordringer, projektopgaver og samarbejdspartnere

     

 I emendo Engineering har vi fokus på følgende arbejdsområder:

 
Building & Utility

Building & Utility

Process & Automation

Process & Automation

GMP & Compliance

GMP & Compliance

 

emendo Engineering er et selvstændigt konsulentfirma i emendo Group. emendo Group består af emendo Consulting, emendo Implementation, emendo R&D, Blackbird og emendo Engineering som tilsammen tæller mere end 70 konsulenter.

Alt efter din erfaring, vil du komme til at arbejde sammen med en eller flere kollegaer fra emendo Group i et professionelt miljø med en uformel atmosfære og et stærkt fagligt og socialt sammenhold. Opgaverne vil variere fra projektsupport til selvstændige projekter af teknisk karakter. Du vil arbejde med opgaverne og din specialistviden i en Pharma/Medico kontekst hos nogle af de største aktører i branchen. Dit ansvarsområde i projekterne vil blive afspejlet i den erfaring du har og opbygger i emendo Engineering.

Hvis det lyder som et job for dig, så send en ansøgning med CV samt evt. projektbeskrivelser eller anbefalinger til job_e@emendo.com, med beskrivelsen ”Kvalificerings-/Valideringsekspert, København” i emnefeltet. Vi vil løbende gennemgå ansøgninger samt afholde samtaler. Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Simon Christensen på telefon +45 40 12 29 10.emendo er drevet af troen på, at mennesker er den vigtigste drivkraft for udvikling og vækst. Skal en virksomhed skabe reelle forandringer, skal der arbejdes med organisationen, så medarbejderne selv forstår hvorfor forandring er nødvendig, og selv får kompetencerne til at gøre noget ved det.