emendo_de_dark.jpg

Nordhavn, Denmark

emendo Design & Engineering er et selvstændigt firma i emendo Group, der også består af emendo Consulting, emendo Implementation, emendo R&D og Blackbird.


Bliv en del af den gode historie

emendo betyder forbedringer, og det er essensen af vores idégrundlag. emendo Design & Engineering har fokus på udvikling af eksisterende og ny produktion i Pharma- og Medicoindustrien. Ved at kombinere teknisk projektledelse og de rigtige specialister, styrker vi organisationer til at forene projektering og eksekvering for derigennem at kunne skabe den gode historie sammen.  

Vil du være med til at skabe den gode historie, vil vi meget gerne høre fra dig, da vi har brug for en ny skarp konsulent.

Du har formentlig en baggrund som bygningsdesign ingeniør, bygningsingeniør eller konstruktør. Vi ser meget gerne, at du har speciale indenfor design og byggeri af produktionsfaciliteter og har minimum nogle års erfaring, gerne inden for Pharma- og Medicoindustrien. Alternativ skal du kunne bruge dine kompetencer til at specialisere dig inden for dette område. Hvis du har praktisk erfaring, som håndværker eller fra f.eks. byggeplads vil det være et stort plus.

 

Yderligere har du

 • Praktisk og økonomisk tilgang til projektering/eksekvering samt projektledelse inden for byggeri

 • Interesse for at dyrke dit specialistområde samt udforske relaterede discipliner og dermed videreudvikle og udvide dit specialistområde

 • Gode kommunikationsevner i skrift og tale samt mestrer præsentationsteknik på et højt niveau, herunder brug af forskellige tegne- og illustrations programmer

 • Gennemslagskraft og naturlig nysgerrighed, som gør dig initiativrig 

 • Organisatoriske evner, som gør at du trives i en hverdag med forskellige udfordringer, projektopgaver og samarbejdspartnere

   

Som en del af emendo Design & Engineering skal du kunne se dig selv arbejde inden for mindst et af følgende arbejdsområder:

 Technical Project Management & Support

Technical Project Management & Support

 Product Design & Specification

Product Design & Specification

 Visualization, Prototyping & Testing

Visualization, Prototyping & Testing

 Design of Manufacturing Process

Design of Manufacturing Process

 Design of facilities

Design of facilities

 Procurement, validation & Maintenance

Procurement, validation & Maintenance

Alt efter din erfaring vil du komme til at arbejde sammen med en eller flere kollegaer fra emendo Group i et professionelt miljø med en uformel atmosfære og et stærkt fagligt og socialt sammenhold. Opgaverne vil variere fra projektsupport til selvstændige projekter af teknisk karakter. Du vil arbejde med opgaverne og din specialistviden i en Pharma/Medico kontekst. Dit ansvarsområde i projekterne vil blive afspejlet i den erfaring du har og opbygger hos emendo Design & Engineering.

Hvis det lyder som et job for dig, så send en ansøgning med CV samt evt. projektbeskrivelser eller anbefalinger til job_de@emendo.com, med beskrivelsen ”Konsulent/Senior Konsulent, København” i emnefeltet. Vi vil løbende gennemgåansøgninger samt afholde samtaler. Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Simon Christensen på telefon +45 40 12 29 10emendo er drevet af troen på, at mennesker er den vigtigste drivkraft for udvikling og vækst. Skal en virksomhed skabe reelle forandringer, skal der arbejdes med organisationen, så medarbejderne selv forstår hvorfor forandring er nødvendig, og selv får kompetencerne til at gøre noget ved det.