emendo-consulting_blue.png

Nordhavn, Denmark

emendo blev stiftet I 2006 og er en virksomhed i hastig vækst. Vi arbejder med spændende opgaver, hovedsageligt i store virksomheder i og uden for Danmark. emendo er drevet af troen på, at mennesker er den vigtigste drivkraft for udvikling og vækst. Skal en virksomhed skabe reelle forandringer, skal der arbejdes med organisationen, så medarbejderne selv forstår hvorfor forandring er nødvendig, og selv får kompetencerne til at gøre noget ved det.


Bliv en del af den gode historie

emendo betyder forbedringer, og det er essensen af vores idégrundlag. Vi arbejder med forretningsudvikling, procesoptimering, forbedringsprogrammer, projektledelse og logistikprojekter. Vi ved fra erfaring, at udvikling og vækst starter indefra. Ved at styrke mennesker skaber vi sammen den gode historie.

Vil du være med til at skabe den gode historie, vil vi meget gerne høre fra dig, da vi lige nu mangler en skarp Junior Konsulent til emendo i København.

 

Om jobbet

Du vil arbejde sammen med en eller flere af vores projektledere/seniorkonsulenter i et professionelt miljø med en uformel atmosfære. Opgaverne vil variere fra support på projekter til selvstændige projekter. Du vil få erfaring med projektledelse og procesoptimering, og dit ansvarsområde vil vokse i takt med, at du opbygger erfaring. Du vil blive tilknyttet en erfaren kollega, der gennem løbende samtaler vil fungere som din mentor og sørge for, at du trives og udvikles i dine projekter.

 

Vores forventninger til dig

Du er formentlig uddannet civilingeniør, cand. polit eller lignende med et højt karakterniveau. Du har stor interesse for projektledelse kombineret med en grundlæggende forståelse for dataanalyse, procesoptimering og implementering. Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, mestrer præsentationsteknik og er bruger af Microsoft Office pakken på højt niveau. Du har gennemslagskraft, et stort drive og har en naturlig nysgerrighed. Ydermere er du ikke bange for at tage initiativ, og du trives i en hverdag med forskellige og varierende udfordringer og projekter. Det er en fordel med kendskab til lean værktøjskassen og workshop facilitering.  

 

Endvidere kan du genkende dig selv i følgende udsagn

  • Du lægger stor vægt på kvalitet i dit arbejde
  • Du er udpræget analytisk, kan arbejde metodisk og struktureret
  • Du formår at skabe og vedligeholde gode relationer til kunder
  • Du har stor interesse for at drive forandringer og sikre deres integrering
  • Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver og sørger for at få dem afsluttet
  • Du formår at bevare det store overblik, selv i pressede situationer

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et udfordrende job i en ambitiøs og innovativ konsulentvirksomhed. Bliver du vores nye kollega, får du alle muligheder for at præge udviklingen af vores virksomhed. Du får med andre ord stor selvstændighed og mulighed for at præge din egen udvikling.

 

Interesseret i stillingen? 

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så send en ambitiøs ansøgning, der beskriver din profil understøttet af CV, karakterudskrifter samt eventuelle anbefalinger til job@emendo.com mrk. ”Junior Konsulent, København”. Vi vil løbende gennemgå ansøgninger samt afholde samtaler. Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Vice President, Line Egelund Pedersen på telefon +45 21 49 36 30.emendo er drevet af troen på, at mennesker er den vigtigste drivkraft for udvikling og vækst. Skal en virksomhed skabe reelle forandringer, skal der arbejdes med organisationen, så medarbejderne selv forstår hvorfor forandring er nødvendig, og selv får kompetencerne til at gøre noget ved det.