emendo-consulting_blue.png

Nordhavn, Denmark

emendo blev stiftet I 2006 og er en virksomhed i hastig vækst. Vi arbejder med spændende opgaver, hovedsageligt i store virksomheder i og uden for Danmark. emendo er drevet af troen på, at mennesker er den vigtigste drivkraft for udvikling og vækst. Skal en virksomhed skabe reelle forandringer, skal der arbejdes med organisationen, så medarbejderne selv forstår hvorfor forandring er nødvendig, og selv får kompetencerne til at gøre noget ved det.


Rådgivning og procesoptimering på højt niveau

Som Junior Consultant inden for Lean og procesoptimering, vil du blive en del af Improvement teamet i emendo A/S. Dit fokus i jobbet vil være at øge produktiviteten hos dine kunder ved at designe og implementere procesoptimeringer. Du kommer således til at stifte bekendtskab med koncepter, som strategiudvikling, ledelsescoaching, problemløsning i bred forstand samt Lean og Six sigma implementering og træning. Dine kunder vil dække et bredt spektrum af virksomheder inden for pharmaindustrien, procesindustrien, fødevareindustrien og den offentlige sundhedssektor. Fællesnævneren for dem alle er, at vi i tæt samarbejde med vores kunder implementerer og forankrer procesforbedringer.

Du vil komme til at arbejde sammen med en eller flere af vores projektledere/seniorkonsulenter i et professionelt miljø med en uformel atmosfære. Opgaverne vil variere fra support på projekter til selvstændige projekter. Du vil få erfaring med projektledelse og procesoptimering, og dit ansvarsområde vil vokse i takt med, at du opbygger erfaring. Du vil blive tilknyttet en erfaren kollega, der gennem løbende samtaler vil fungere som din mentor og sørge for, at du trives og udvikles i dine projekter.

Din base vil være på vores skønne kontorer i Nordhavn (tæt på Nordhavn st.), men du vil bruge din primære tid ude på projekter hos kunderne.

 

Du vil primært skulle arbejde med:

  • Rådgivning, analyse og design af løsninger – med udgangspunkt i kundens situation og processer 
  • Implementering af løsningen – både i forhold til proces og applikation
  • Projektledelse
  • Videreudvikling af best practice 
  • Implementering af Lean programmer og træning på kundeprojekter
  • Drive forandringer i forretningsgange og sikre deres integrering hos kunder
  • Workshop facillitering hos kunder

 

Er du nyuddannet, ambitiøs og klar til at starte din karriere?

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen. Vi forestiller os, at du kan være nyuddannet fra eksempelvis CBS, KU eller DTU med en kandidatgrad i enten produktudvikling og innovation, erhvervsøkonomi og projektledelse, design og innovation, industri og ledelse, økonomi og administration, supply-chain management eller lignende.  

Du har stor interesse for projektledelse kombineret med en grundlæggende forståelse for dataanalyse, procesoptimering og implementering. Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, mestrer præsentationsteknik og er bruger af Microsoft Office pakken på højt niveau. Du har gennemslagskraft, et stort drive og har en naturlig nysgerrighed. Ydermere er du ikke bange for at tage initiativ, og du trives i en hverdag med forskellige og varierende udfordringer og projekter. Det er således ikke et krav at du har relevant erhvervserfaring fra en lignende stilling, men du skal have talent og passion.

 

Flad organisation med et stærkt fagligt niveau

Hos emendo er der kontinuerligt fokus på forbedringer og dine kommende kollegaer er nogle af landets bedste indenfor deres felt. Derfor bliver du en del af et miljø med et stærkt fagligt niveau, hvor der er rig mulighed for sparring og løbende udvikling. Kulturen er præget af en flad organisation, hvor ledelsens døre altid er åbne og gode ideer hurtigt kan blive omsat til handling.

Når du arbejder hos emendo bliver du en del af en videnbaseret organisation med individet i fokus. Vi fokuserer på deling af viden og samarbejde på tværs af kompetencer, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til nyskabende og bærekraftige løsninger.
 

Ung og dynamisk organisation med et unikt fællesskab

emendo er en ung og dynamisk virksomhed, som har et unikt socialt fællesskab. Dette kommer til udtryk i vores mange emendo dage, hvor vi holder af at bruge tid sammen uden for de sædvanlige arbejdsrammer. På baggrund af vores høje fælles aktivitetsniveau og respekten for hinandens faglige og personlige kompetencer, forventer vi også at vores kommende Junior Consultant besidder et højt humør og en positiv indstilling til fællesskabet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

 

Interesseret i stillingen?

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så send en ambitiøs ansøgning, der beskriver din profil understøttet af CV, karakterudskrifter samt eventuelle anbefalinger til job@emendo.com mrk. ”Junior Consultant, København”. Deadline for ansøgninger er den 9. juli 2018, men vi vil løbende gennemgå ansøgninger samt afholde samtaler.

 

Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant, Line Egelund Pedersen på telefon +45 21 49 36 30.emendo er drevet af troen på, at mennesker er den vigtigste drivkraft for udvikling og vækst. Skal en virksomhed skabe reelle forandringer, skal der arbejdes med organisationen, så medarbejderne selv forstår hvorfor forandring er nødvendig, og selv får kompetencerne til at gøre noget ved det.